- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
						
						- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
- 
              
Instrukcja dezynfekcji narzędzi fryzjerskich
 
              Dezynfekcja narzędzi fryzjerskich - procedura dla salonów fryzjerskich w pdf.
| Wysyłka w ciągu | natychmiast | 
| Cena przesyłki | 0 | 
Instrukcja Dobrych Praktyk dla salonu fryzjerskiego. Niezbędna do prawidłowego przeprowadzana dezynfekcji narzędzi fryzjerskich.
 
| KROK 1 | KROK 2 | KROK 3 | 
| 
  
 
 Kupujesz produkt  | 
 
  
 
 Otrzymujemy wpłatę  | 
 
  
 Pliki są automatycznie wysyłane  | 
 
 
Plik jest wysyłany na podany w zamówieniu e-mail automatycznie zaraz po dokonaniu wpłaty. Instrukcję można samodzielnie wydrukować.
Oferowany dokument jest unikalny, opracowany przez naszych doświadczonych audytorów HACCP, GMP/GHP. Gwarantujemy zgodność z przepisami prawa Bezpieczeństwa Żywności oraz Codex Alimentarius.
Każdy podmiot gospodarczy działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz dobrej praktyki higienicznej (GHP).
Zasady te powinny być opracowane w formie odpowiednich procedur i instrukcji, wdrożone i realizowane, czego potwierdzeniem są zapisy (udokumentowanie wykonanych czynności zgodnie z procedurą bądź instrukcją)