-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Dokumentacja HACCP dla kebaba .pdf
Dokumenty HACCP dla kebaba. Wzór HACCP kebab, to dokumenty, które są opracowane dla lokali typu mała gastronomia, oferujące wyroby kebab. Dokumenty HACCP w plikach pdf wysyłane są od razu po zaksięgowaniu wpłaty. Dokumenty zawierają kompletną analizę zagrożeń.
| Wysyłka w ciągu | natychmiast |
| Cena przesyłki | 0 |
Wzorcowa Księga HACCP dla kebaba - gotowe dokumenty
Wzorcowa dokumentacja HACCP dla baru typu kebab. Dokumenty wysyłane są zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na podany adres e-mail.
Dlaczego warto zakupić naszą Księgę HACCP
?:
- nasza Księga HACCP dla kebaba jest oferowana w bardzo atrakcyjnej cenie
- oprócz Księgi HACCP wysyłamy wypełniony Plan HACCP, czyli kompletną dokumentację HACCP dla kebaba
- oferowana dokumentacja HACCP JEST PRZYSTOSOWANA specjalnie dla profilu Twojej działalności (kebab)
- wystarczą Ci 2 minuty na złożenie zamówienia
- nasza Księga HACCP zawiera profesjonalny blokowy schemat procesu technologicznego oraz rzetelnie przeprowadzoną analizę zagrożeń
- prowadząc naszą dokumentację HACCP unikniesz mandatu z sanepidu
- posiadając księgę HACCP będziesz mógł skoncentrować się nad rozwijaniem kebaba
Posiadamy w sprzedaży również kompletną dokumentację HACCP dla kebaba wraz z Księgą Dobrych Praktych GHP/GMP w plikach .doc
Przy płatnościach online system automatycznie wyśle zakupione pliki na e-mail podany w zamówieniu:
| KROK 1 | KROK 2 | KROK 3 |
|
Kupujesz produkt |
Otrzymujemy wpłatę |
Pliki są automatycznie wysyłane |
Wzorcowa księga HACCP dla kebaba
Nasza Księga HACCP dla kebaba to niezbędne narzędzie dla każdego, kto prowadzi działalność związaną z wydawaniem posiłków. Dzięki starannie opracowanej dokumentacji, zapewniasz sobie i swoim klientom najwyższe standardy bezpieczeństwa żywności. Podstawa prawna oraz definicje zawarte w książce to kluczowe elementy, które pomogą Ci zrozumieć istotę systemu HACCP i jego zastosowanie w Twojej działalności. Nasza księga to nie tylko zbiór przepisów, ale także kompleksowy przewodnik po wymaganiach prawnych i procedurach związanych z bezpieczeństwem żywności.
W skład Planu HACCP wchodzą m.in. specjalnie wypełnione arkusze identyfikacji zagrożeń oraz arkusze kontroli i monitorowania punktów krytycznych (CCP). Nasza dokumentacja jest dostosowana do specyfiki Twojej działalności, co pozwala na efektywne zarządzanie ryzykiem. Dzięki niej możesz z łatwością wprowadzić na pewno sprawdzone i skuteczne procedury, które mają na celu wyeliminowanie zagrożeń związanych z bezpieczeństwem żywności. Oferujemy:
- profesjonalnie opracowane schematy technologiczne
- kompletną dokumentację dostosowaną do Twoich potrzeb
- atut w postaci gotowego, wypełnionego Plan HACCP
- łatwość zamówienia – wystarczy zaledwie 2 minuty
Posiadając naszą Księgę HACCP dla kebaba, masz pewność, że spełniasz wszystkie normy wymagane przez organy sanitarno-epidemiologiczne. Takie podejście nie tylko minimalizuje ryzyko nałożenia mandatu z sanepidu, ale także daje Ci komfort, by skupić się na dalszym rozwoju swojej działalności. Nie zwlekaj i zainwestuj w profesjonalne wsparcie dla swojego przedsiębiorstwa oraz bezpieczeństwo swoich klientów.
Księga HACCP nazywana również księgą Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli - (ang. Book of Hazard Analisis and Critical Control Point) jest kompletną i całościową dokumentację systemową HACCP, która wymagana jest przez Państwową Inspekcję Sanitarną w zakładach zajmujących się produkcją i przetwarzaniem żywności. Jest to obszerny dokument HACCP, dotyczący systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności, który zawiera wszystkie wymagane dokumenty: Księga HACCP, Plan HACCP z wyznaczonymi krytycznymi punktami kontroli, instrukcje i arkusze dot. ich monitorowania, a także wszystkie procedury HACCP.
Część pierwsza – Informacje wstępne
1.1. Profil zakładu
1.2. Definicje
1.3. Polityka jakości i bezpieczeństwa żywieniowego
1.4. Zakres systemu HACCP
1.5. Odpowiedzialność za stosowanie księgi, jej aktualizowanie i emisję
1.6. Wymagania systemu HACCP
1.7. Podział zagrożeń zdrowotnych
1.8. Przyjęcie oznaczenia kategorii zagrożeń
Część druga – Opis ogólny systemu HACCP według dwunastu kroków wdrażania, Wytycznych Kodeksu Żywnościowego, na podstawie siedmiu zasad HACCP
2.2. Skonstruowanie schematu procesu technologicznego
2.3.1 Schemat blokowy
2.3.2. Schemat opisowy – charakterystyka etapów
2.3. Weryfikacja schematu procesu technologicznego
2.4. Przygotowanie listy potencjalnych zagrożeń, przeprowadzenie ich analizy.
2.5. Ustalenie Krytycznych Punktów Kontroli
2.6. Ustalenie wartości parametrów krytycznych i sposobu monitowania dla każdego CCP
2.7. Określenie działań korygujących w wyznaczonych CCP
2.8. Określenie systemu weryfikacji
2.9. Ustanowienie dokumentacji i sposobów przechowywania zapisów
Część trzecia – załączniki do księgo HACCP
3.1. Dokumenty związane z Księgą HACCP
3.2. Załączniki
3.3. Klauzula zmian Księgi / Systemu HACCP, GMP / GHP
Załącznik I – Drzewko decyzyjne
Załącznik II – Program przeglądu systemu HACCP
Załącznik III – Raport z przeglądu systemu HACCP
