-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty

0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Kategorie
- Szukaj
-
Książki w plikach edytowalnych .doc
Instrukcje Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej dla smażalni ryb.
KROK 1
KROK 2
KROK 3
Kupujesz produkt
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
89.95
Smażalnia ryb - gotowy wzór HACCP dla smażalni. Komplet dokumentów HACCP wraz z instrukcjami higieny GHP/GMP. Analiza zagrożeń, Plan HACCP, Księga GHP GMP.
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
199.00